Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:sales001@hanyin-gift.com

Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Quzhou HanYin δώρο facotry είναι εγγεγραμμένο στο Χογκ Κογκ. Δύο θυγατρική (HanYin δώρο εργοστάσια και εταιρίες HanYin E-business) βρίσκεται στην ZheJiang Κίνα.


Επίσης εμείς προϊόντα μας περιλαμβάνονται: Χριστουγεννιάτικο δέντρο προϊόντα, μπρελόκ, ανοιχτήρι μπουκαλιών, τέντα, υπαίθρια αιώρα αγαθά και διαφημιστικά δώρα κλπ. Έχουμε τη δική επαγγελματική εργοστάσια και σχεδιαστών, άμεσες πωλήσεις εργοστασίων να παρέχουν ανταγωνιστικές τιμές για υψηλής ποιότητας αγαθά .μπορώ να παρέχουν υπηρεσίες προμηθειών για πολλούς ξένους πελάτες, επειδή έχουμε μια καλύτερη κατανόηση του εργοστασίου στην Κίνα και έχουν πλούσια επαγγελματική για τα υπερπόντια αγορά, έτσι μπορούμε να παρέχουμε πολύ καλύτερο και επαγγελματική υπηρεσία για τους πελάτες μας


Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα για oversea συναλλαγών και κάθε ένα από αυτά επιλέγονται μέσω πολύ αυστηρές δοκιμές, με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να διασφαλίσουμε είναι η oversea ομάδα συναλλαγών με άφθονη εμπειρία σε oversea διαπραγμάτευσης και εξαιρετικής ποιότητας που μπορεί να εξυπηρετήσει τον πελάτη με μια καλή κατανόηση των απαιτήσεών τους και να τους βοηθήσει κατά την πρώτη φορά.


Έχουμε συνεργαστεί με πολλούς πελάτες του εξωτερικού με επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι το προϊόν μας μπορεί να μας οδηγήσει στον κόσμο στάδιο. Για διαφορά περιοχές και τους πελάτες, θα προτείνουμε την πιο επαγγελματικές προτάσεις και βοήθεια για πελάτη μας ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών και της αγοράς τους.


Ως εκ τούτου, ειλικρινά θα θέλαμε να έχουμε μια μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με τους πελάτες στο σπίτι και στο εξωτερικό, φωτίζοντας μια λαμπρή εμπορικό μέλλον.

εταιρείες.


Quzhou Hanyin δώρο Facotry
Προσθήκη: No.35, Jiangdong District, πόλη Jiangshan, Zhejiang, Κίνα
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Κιν: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Επικοινωνίες
Bookmark us today!