Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:sales001@hanyin-gift.com

Χριστουγεννιάτικα Στολίδια

Quzhou Hanyin δώρο Facotry | Updated: Jun 14, 2017

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελεί μέρος της γιορτής των Χριστουγέννων με κεριά και στολίδια που διακοσμούν έλατα ή πεύκα. Το σύγχρονο χριστουγεννιάτικο δέντρο προέρχεται από τη Γερμανία. Οι Γερμανοί κανόνισαν ένα ελάφι (το δέντρο του Εδέμ Κήπου) στο σπίτι στις 24 Δεκεμβρίου, τον Αδάμ και την Ημέρα της Ημέρας και κρεμάσανε τα μπισκότα πάνω του συμβολίζοντας το ιερό (το σήμα της χριστιανικής εξιλέωσης). Σύγχρονη χρήση όλων των ειδών μπισκότων αντί του αγίου ψωμιού, αλλά επίσης συχνά προσέθεσε ένα σύμβολο των κεριών του Χριστού. Επιπλέον, το εσωτερικό έχει επίσης ένα Χριστουγεννιάτικο πύργο, είναι ένα ξύλινο τρίγωνο δομή, υπάρχουν πολλά μικρά πλέγμα τοποθετείται το άγαλμα του Χριστού, ο πύργος είναι διακοσμημένος με αειθαλές φύλλωμα, κεριά Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ένα αστέρι. Μέχρι τον 16ο αιώνα, οι Χριστουγεννιάτικοι πύργοι και τα δέντρα Eden συγχωνεύτηκαν σε χριστουγεννιάτικα δέντρα

Τώρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι είναι τα Χριστούγεννα, πολλές οικογένειες αρέσει να έχουν Χριστουγεννιάτικο δείπνο τα Χριστούγεννα. Εκτός από την κατανάλωση καλύτερα, αλλά και να κάνουμε στο σπίτι για να διακοσμήσετε την ατμόσφαιρα αχ. Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το πιο βασικό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, το προηγούμενο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πολύ μεγάλο, αν όχι μια αυλή δεν ασχολούνται με το. Αλλά τώρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μεγάλο, μικρό, περίπλοκο και αφηρημένο. Ακόμη και αν δεν έχετε κανένα μέγαρο, Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μπορείτε επίσης να κρατήσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι.

συνιστώ

Ξύλινα διακοσμητικά δέντρα

Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι κατασκευασμένο από χοντρό σχοινί κάνναβης, χαραγμένο με λέιζερ, λεπτό και όμορφο. Συνήθως έχουν πολλά στολίδια, αλλά τα περισσότερα είναι μονότονα χαρακτηριστικά, φωτεινά χρώματα πιο εορταστική ατμόσφαιρα. Εάν είστε έλλειψη χώρου, μπορείτε επίσης να τους κρεμάσετε στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, στο περβάζι ή στο σχοινί του κουτιού δώρων για να δώσετε φίλους και συγγενείς, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο τους δώστε μια έκπληξη.

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον πράγμα είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μόνο μία φορά το χρόνο και οι πρώτες ύλες δεν μπορούν να υποβαθμιστούν. Αλλά στην πραγματικότητα, υπάρχει καθημερινή χρήση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Για παράδειγμα, αυτός ο φάκελος σημειώσεων Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Εκτός από την ικανότητα να τοποθετείτε στην επιφάνεια εργασίας όταν η επίπλωση, αλλά και μια σημείωση πάνω στη σημείωση παραπάνω, καταγράφει για να αποφευχθούν ξεχασμένα σημαντικά γεγονότα. Και είναι τυλιγμένο με εμφάνιση μεταλλικών καλωδίων, αλλά και οι άνθρωποι μπορούν να δουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να είναι πολύ λεπτό.

Με το ξύλο, μερικά απλά χρώματα, λίγο απαλό φρέσκο χρώμα, χριστουγεννιάτικο δέντρο και μερικά είναι μεγάλο κόκκινο και πράσινο χρώμα φεστιβάλ, αυτό είναι ένα ξύλινο δέντρο είναι το τελευταίο από αυτά. Τα φωτεινά χρώματα δεν μπορούν να εκφραστούν, μπορεί να ειπωθεί ότι η υψηλή καθαρότητα κόκκινο είναι κόκκινο, πράσινο είναι πράσινο. Και στη μέση κάποιου κοίλου γύρου, το καθένα μέσα υπάρχουν ξύλινες κούκλες, τι χιονάνθρωπο αχ, Άγιος Βασίλης ah Τέσσερις γωνίες είναι οι ίδιες, όπως ο αρχαίος πύργος του πύργου κρέμεται τον ίδιο πύργο. Έτσι ώστε ολόκληρο το χριστουγεννιάτικο δέντρο να αναβλύσει αμέσως.

Κηρήθρα λουλουδιών λουλουδιών χαλκού Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα πρώτα ξύλα, το καλώδιο του χριστουγεννιάτικου δέντρου τελείωσε, βρήκαμε αυτά τα παιδιά ανεξάρτητα από το μέγεθος, όλα πολύ σκληρά. Εάν ο ιστότοπος πρέπει να αλλάξει, δεν είναι πολύ βολικό. Ευτυχώς, υπάρχει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με έλξη λουλουδιών. Η αρχή της δράσης αυτού του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι επίσης πολύ απλή. Είναι να χρησιμοποιήσετε το μέρος του χαρτιού κολλώδες τρόπο, όταν το άνοιγμα είναι ένα κυψελοειδές σχήμα. Και στη συνέχεια μια στροφή, έγινε ένα τρισδιάστατο κωνικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, δεν είναι βολικό; Και αυτό είναι συνήθως εύκολο να αποθηκευτεί. Απλά αφήστε τους να στοιβάζονται, σε ένα φύλλο στη γραμμή. Το δεύτερο έτος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί, μπορεί να ειπωθεί ότι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον και αποτελεσματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο αυτό

Μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Για το σπίτι δεν υπάρχει έλλειψη χώρου, μόνο η έλλειψη ατμόσφαιρας της γης της οικογένειας, να πάρετε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι ή πολύ καλό. Αν και δεν έχει σημασία πόσο το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να γίνει, αλλά πολλά είναι γυμνά δέντρα, η παραπάνω διακόσμηση, αλλά και να αγοράσουν τα δικά τους. Πόσο να αγοράσετε, πώς είναι με το πρόβλημα. Εάν είστε άνθρωπος που δεν θέλει να εξετάσει αυτά, τότε αυτό το δέντρο είναι πολύ κατάλληλο για εσάς. Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Είναι διακοσμημένο με μια ποικιλία από. Λαμβάνετε τα αγαθά, ανοίξτε το πακέτο, απλά πρέπει να κάνετε συναρμολόγηση, και στη συνέχεια έκλεισε τις διακοσμήσεις απλά ωραίους φίλους.

DIY Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πάρει ένα τελικό προϊόν είναι πολύ βολικό, αλλά αυτό λείπει η εμπειρία της διασκέδασης. Εάν δεν είναι ρεαλιστικό να σας αφήσουμε να πάρετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 6 μέτρων, κάνετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν Χριστουγεννιάτικη κάρτα; Το κορεατικό δέντρο είναι ημιτελές προϊόν. Πιθανώς το περίγραμμα και το σχήμα σχεδιάζονται. Απλά κόψτε τα και συναρμολογήστε τα. Στη μέση αυτού του χριστουγεννιάτικου δέντρου υπάρχουν στρώματα χιονιού, αισθάνεται πολύ Meng, πολύ χαριτωμένο.


Quzhou Hanyin δώρο Facotry
Προσθήκη: No.35, Jiangdong District, πόλη Jiangshan, Zhejiang, Κίνα
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Κιν: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Επικοινωνίες
Bookmark us today!