Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:sales001@hanyin-gift.com

Χριστουγεννιάτικο δέντρο συμβολίζει τη ζωή

Quzhou Hanyin δώρο Facotry | Updated: Jun 28, 2017

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αειθαλές, και το αειθαλές δέντρο συμβολίζει την αιώνια ζωή που οι Χριστιανοί έχουν δώσει στον Χριστό. Δειγμένο treetops σημείο στον ουρανό. Τα αστέρια διάσπαρτα στην κορυφή του δέντρου αντιπροσωπεύουν το ειδικό αστέρι που καθοδηγεί τον σοφό για την αναζήτηση της Βηθλεέμ τον Ιησού. Το φως των άστρων μέσα για να φέρει τον κόσμο στο φως του Χριστού. Το δώρο κάτω από το δέντρο αντιπροσωπεύει το δώρο του Θεού μέσα από το μόνο γιο του κόσμου: ελπίδα, αγάπη, χαρά και ειρήνη.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι συνήθως κατασκευασμένα από αειθαλή δέντρα όπως ο κέδρος, σύμβολο της ζωής, για πάντα.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία των Χριστουγέννων, σύγχρονη χριστουγεννιάτικο δέντρο που προήλθε στη Γερμανία, και αργότερα σταδιακά δημοφιλές στον κόσμο, όπως Χριστουγεννιάτικες γιορτές σε ένα από τα πιο διάσημα παράδοση. Τα παρακάτω είναι η μελέτη των Xiao Bian συλλογή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο στυλ, ελπίζω να σας βοηθήσει.

1, το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πολύ όμορφη. Κορμός τυλιγμένο γύρω από μια παρτίδα των πολύχρωμα φανάρια λίγο, σαν ένα μικρό αστέρι, στα πράσινα φύλλα μεταξύ το αφρώδες. Χριστουγεννιάτικο δέντρο κλαδιά είναι κρεμασμένα με μια ποικιλία από διακοσμητικά.

2, η απόσταση, το χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν ένα πράσινο στεφάνι. Μακριά, το κυριότερο δέντρο της το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πολύ παχύ, για δύο άτομα μπορεί να κρατήσει ψηλά. Τυλίγει τον κορμό του, χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως πολυάριθμα πύθωνες γύρω. Το δέντρο πρόφθασε πολλά σημάδια, όπως ένα τραυματισμένο βετεράνος.

3, η οικογένειά μου έχει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο κλαδιά, σκούρα πράσινα φύλλα που κρέμονται σε πολλά μικρά στολίδια. Υπάρχει Άγιος Βασίλης, μικρό Ling pan, μικρή μπάλα και εξαίσια συσκευασία δώρου και ούτω καθεξής. Υπάρχουν πολλά πολύχρωμα φανάρια που κρέμονται από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όταν γυρίζει στην εξουσία όπως και πολλά χρωματιστά αστέρια εν ριπή οφθαλμού.

4, η μητέρα μου και έχω επιλέξει πρώτα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι πιο ψηλός από μένα! Στη συνέχεια, αρχίσαμε να επιλέξετε προσεκτικά κάποιο πρόστιμο μικρό κρεμαστό κόσμημα για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επέλεξα ένα όμορφο μεγάλο πεντάκτινο αστέρι, το εξωτερικό είναι ασήμι, το οποίο είναι ροζ, στη μέση του χρυσού κεντημένο με τα Αγγλικά «Καλά Χριστούγεννα», μοιάζει με μια λάμψη. Επέλεξα ένα χρυσό κύκλο παιδιά, έχει λίγα κομμάτια κάτω από τα πράσινα φύλλα, πράσινα φύλλα στη μέση δύο λαμπερά κόκκινα φρούτα και μια όμορφη μικρή κόκκινα λουλούδια. Μητέρα πήρε ένα μάτσο φωτεινά κόκκινα σταφύλια, πάνω από ένα κίτρινο τόξο, χριστουγεννιάτικο δέντρο, φωτεινά σταφύλια μπορεί να αντανακλά τη μητέρα μου και χαμογελώ. Εμείς επιλέξαμε, επίσης, μια υπέροχη Χριστούγεννα χιονάνθρωπος, κόκκινο εκτύπωσης ανεμιστήρα, τρεις κομμάτι χιόνι λευκό αφρό και ένα κουτί με πολύχρωμα φώτα που αναβοσβήνουν.

5, μια μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικα δέντρα, υπάρχουν φυσικό πεύκο και το κυπαρίσσι δέντρα, υπάρχουν τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο και λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κάθε χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι καλυμμένο με μια ποικιλία από στολίδια, αλλά στην κορυφή του κάθε δέντρου πρέπει να είναι ένα μεγάλο αστέρι, σύμβολο των τριών αδελφών να παρακολουθήσει το αστέρι και να βρει τον Ιησού, χριστουγεννιάτικο δέντρο και μόνο η οικογένεια της οικογένειας μπορεί να θέσει αυτή την ελπίδα αστέρι κρέμονται σε.

6, τα φύλλα του το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πράσινο όλο το χρόνο, υπάρχουν ανοιχτό πράσινο, και σκούρο πράσινο. Τα μακριά φύλλα είναι στρογγυλά, και στη συνέχεια μεγαλώνουν αιχμές. Τέλος, τα φύλλα αναπτύσσονται έξι κέρατα, σκούρο πράσινο και πράσινο. Τα φύλλα άγγιξε το χέρι, σαν της τίγρης νύχια. Έτσι άνθρωποι αποκαλούν «τίγρης δέντρο».


Quzhou Hanyin δώρο Facotry
Προσθήκη: No.35, Jiangdong District, πόλη Jiangshan, Zhejiang, Κίνα
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Κιν: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Επικοινωνίες
Bookmark us today!