Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:sales001@hanyin-gift.com

Κοινά είδη

Quzhou Hanyin δώρο Facotry | Updated: Jan 18, 2016

Κωνοφόρα

Songbo κατηγορία είναι τα γυμνόσπερμα Coniferopsida Sonko (Pinaceae) και ταξοδοΐδες (ταξοδοΐδες), Cupressaceae (Cupressaceae) και της οικογένειας αροκαριών (των Αραουκαριδών) συλλογικά. Η οποία, Cupressaceae δέντρων πιο δεν καθιστώντας τρίγωνο πύργος-όπως, πολύ λιγότερο είναι ως χριστουγεννιάτικο δέντρο χρησιμοποιώντας? ενώ Nanyang κέδρων τμήμα δέντρα μητρική Yu νότιο ημισφαίριο (βρίσκεται στο νότιο ημισφαίριο της Νέας Ζηλανδίας και της Αυστραλίας, στο εκτός από), συνήθως μόνο στο νότιο ημισφαίριο ως χριστουγεννιάτικο δέντρο για να με, άλλη περιοχή που είναι πολύ λιγότερο χρησιμοποιείται για το χριστουγεννιάτικο δέντρο? σε Sonko και κέδρο ενότητας στο τα, πεύκο, λόγω τμήμα έχει κατά του αριθμού ειδών, αλλά ταξοδοΐδες πάνω από 10 φορές, πεύκο τόσο συχνά τμήμα του εργοστασίου ήταν ως χριστουγεννιάτικο δέντρο.


Pinaceae Abies

Pinaceae Abies (Abies) του περισσότερα από 10 είδη των δέντρων που χρησιμοποιούνται ως χριστουγεννιάτικα δέντρα στον κόσμο από ό, τι οποιαδήποτε άλλα είδη, λόγω της ελάτης, όμορφα, χρώμα και οσμή ευχάριστο και φύλλα κομμένα μετά την ξήρανση, δεν είναι εύκολο να απογειωθεί, να γίνει το πιο δημοφιλές είδος του χριστουγεννιάτικου δέντρου. ΈΛΑΤΟ (Abies alba, επίσης γνωστή ως τα έλατα, έλατα) θεωρείται το πιο παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο.


Picea

Ερυθρελάτης και ελάτης δέντρα με πύργο, και μπαρ σκληρά φύλλα, είναι ένα από τα κύρια είδη του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ανάμεσά τους, η Νορβηγία ερυθρελάτη (Picea abies), εύκολο να αυξηθούν, χαμηλή τιμή και ως εκ τούτου, είναι πολύ κοινό είδος χριστουγεννιάτικο δέντρο.


Pinus

Το πεύκο είναι μέλος, όπως η δασική πεύκη, lycopodium, πεύκο, και σε ορισμένες περιοχές θα επιλεγούν ως ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Από έλατα και Ερυθρελάτες, η δοσολογία είναι πολύ μικρότερη.


Quzhou Hanyin δώρο Facotry
Προσθήκη: No.35, Jiangdong District, πόλη Jiangshan, Zhejiang, Κίνα
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Κιν: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Επικοινωνίες
Bookmark us today!