Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:sales001@hanyin-gift.com

Pvc διαδικασία παραγωγής χριστουγεννιάτικων δέντρων

Quzhou Hanyin δώρο Facotry | Updated: Jun 14, 2017

PVC δέρμα φύση:

Στην πραγματικότητα, είναι ένα πολυμερές βινυλίου, το υλικό είναι ένα μη κρυσταλλικό υλικό. PVC υλικά στην πραγματική χρήση συχνά προστιθέμενων σταθεροποιητών, λιπαντικών, βοηθητικών μέσων επεξεργασίας, χρωστικών ουσιών, παραγόντων πρόσκρουσης και άλλων προσθέτων. Με μη αναφλεξιμότητα, υψηλή αντοχή, αντοχή στις καιρικές συνθήκες και εξαιρετική γεωμετρική σταθερότητα. Το PVC έχει ισχυρή αντοχή σε οξειδωτικά, αναγωγικά μέσα και ισχυρά οξέα. Ωστόσο, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο PVC μπορεί να είναι έντονα οξειδωμένο οξύ όπως το πυκνό θειικό οξύ, η πυκνή διάβρωση του νιτρικού οξέος και δεν εφαρμόζεται σε αρωματικούς υδρογονάνθρακες, χλωριωμένους υδρογονάνθρακες σε επαφή με την περίσταση.

Δερμάτινα χαρακτηριστικά PVC:

Γενικά φωτεινό χρώμα, ανθεκτικό στη διάβρωση, ανθεκτικό, είναι το αγαπημένο του κόσμου σήμερα, αρκετά δημοφιλές και έχει επίσης χρησιμοποιηθεί ευρέως σε συνθετικό υλικό.

PVC δέρμα χρώμα και ποικίλη, φωτεινό χρώμα? Το πλάτος του δέρματος είναι γενικά στο 1-20cm; Πάχος γενικά στα 0,07-2ΜΜ. Ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, μπορεί να παράγει ένα ποικίλο μοτίβο χριστουγεννιάτικων δέντρων.

PVC διαδικασία παραγωγής χριστουγεννιάτικο δέντρο:

Α. Διαδικασία παραγωγής φύλλων:

1. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, οδήγησε το σύρμα έλξης (γενικά 19-24 #), PVC δέρμα? μετά από σχεδίαση μηχανή ανάγλυφο, PVC Χριστουγεννιάτικο δέντρο συνδυασμένο σε ένα φύλλο τύπου ημιτελικά προϊόντα?

2. μέσω της χλοοκοπτικής μηχανής για να τραβήξει τη μακριά λωρίδα (συνήθως 5,4 μέτρα) σύμφωνα με τις απαιτήσεις παραγωγής κομμένα σε ένα ορισμένο μήκος των φύλλων (τα φύλλα γενικά από 8-40CM)?

B. διαδικασία παραγωγής συρμάτων:

Σύμφωνα με την παραγωγή του ενιαίου, οδηγήστε το σύζευγμα σύρμα (συνήθως 5-14 #), και στη συνέχεια, σύμφωνα με την παραγωγή του ενιαίου, μέσω του μηχανήματος ευθυγράμμισης, ισοπέδωση μηχάνημα, κομμένα στο απαιτούμενο μέγεθος (γενικά 8-70CM)

Γ. Δεσμευμένο, δεσμευμένο δέντρο, διαδικασία δεμένης κορυφής δέντρου:

1. Σύμφωνα με την παραγωγή ενός ενιαίου, να οδηγήσει να κόψει το σύρμα, τα φύλλα, το νήμα από βαμβάκι, που συνδέεται με μια δέσμη των ριζών κλαδιά?

2. Σύμφωνα με την παραγωγή του ενιαίου, οδήγησε να δέσει ένα καλό υποκατάστημα, σωλήνα από χάλυβα, νήμα από βαμβάκι, PVC Χριστουγεννιάτικο δέντρο δεμένο από ένα δέντρο δεμένο σε ένα δέντρο ημιτελές δέντρο?

3. Σύμφωνα με την παραγωγή ενός ενιαίου, το μόλυβδο για να κόψει το σύρμα, τα φύλλα, βαμβακερά γραμμές, δεμένα με μια μηχανή γραβάτα δεμένη με κορυφή δέντρο δέντρο?

D. συναρμολόγηση, διαδικασία στοίβαξης:

1. Σύμφωνα με την παραγωγή ενός ενιαίου, δεμένα για να δέσει το δέντρο, κορυφή δέντρου, PVC Χριστουγεννιάτικο δέντρο και στη συνέχεια σε έναν καλό πυρήνα σωλήνα, βύσμα σωλήνα, και τελικά συναρμολογηθεί σε ένα τελειωμένο δέντρο,

2. στοιβάζονται όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε τα φύλλα δεν θα σχήμα, φαίνεται όμορφο, υπάρχουν ζωτικότητα? Δεν συσσωρεύονται μαζί, διότι υλικό PVC πασσάλων για μεγάλο χρονικό διάστημα θα παραμορφωθεί, αν το σωρό μαζί, στη συσκευασία, Το δέντρο δεν είναι σαν αυτό.

Pvc διαδικασία συσκευασίας χριστουγεννιάτικων δέντρων:

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις, τα κορυφαία χαρτοκιβώτια, τα ημιτελικά δέντρα, τα πόδια των δέντρων, τα φυλλάδια και στη συνέχεια η συσκευασία.

Για τη συσκευασία χριστουγεννιάτικων δέντρων, είναι καλύτερο να παράγονται πλάι-πλάι, έτσι ώστε η μέγιστη κλίμακα του δέντρου να μπορεί να εγγυηθεί την αισθητική απόδοση του δέντρου. PVC χριστουγεννιάτικο δέντρο στις απαιτήσεις συσκευασίας το προσωπικό δεν μπορεί να συμπιέσει το δέντρο σκληρά, το κάνουμε ελαφρά, Τελικά προϊόντα, για να επισημάνετε up, οι στοίβες τακτοποιημένα, ο αριθμός των συνεπής, εύκολο να το σημείο.

Για τα Χριστούγεννα PVC, αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο γυαλιστερό, ελαφρύ, εύκολο στη συλλογή, φθηνό, είναι ένα καλό δώρο για τα Χριστούγεννα. Αν συνδυαστεί με μερικές διακοσμήσεις, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο, φαίνεται καλύτερα!


Quzhou Hanyin δώρο Facotry
Προσθήκη: No.35, Jiangdong District, πόλη Jiangshan, Zhejiang, Κίνα
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Κιν: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Επικοινωνίες
Bookmark us today!