Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:sales001@hanyin-gift.com

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει γίνει το πιο πολυσύχναστο στολίδι στο πνεύμ

Quzhou Hanyin δώρο Facotry | Updated: Oct 12, 2017


Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει έναν πλούτο των χριστιανική θρησκευτική σημασία, είναι δυνατό να αναπαρασταθεί: το δέντρο στον παράδεισο, η ζωή του δέντρου του Σταυρού του Χριστού, αν ο Πάπας στην «Σιωπηλή εγγραφή» για να αναφέρουμε τους στο όραμα του δένδρου της ζωής, αυτό το δέντρο δίνει τη γέννηση σε 12 σύνολα θεραπευτικά φρούτα κάθε μήνα. Μικρά δώρα, και διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων σας πιο εορταστική ευοίωνο.

Προέλευση:

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, πιθανότατα προήλθε από ένα θρησκευτικό δράμα που ήταν δημοφιλής στις αρχές του Μεσαίωνα, το 'Play Paradise', χριστουγεννιάτικου δέντρου που ανέβηκε σε μια εκκλησία ή πόλη πλατεία στην Ευρώπη.

Αυτό το δράμα αφηγείται την ιστορία των ανθρώπινων όντων «δημιουργία του αρχικού τους παππούδες» στον παράδεισο μέχρι τη γέννηση του Ιησού Χριστού στη Βηθλεέμ. Πάντα θα υπάρχει ένα μεγάλο δέντρο με ένα μήλο και ένα σύμβολο του παραδείσου στη σκηνή.

Σύντομα, οι άνθρωποι άρχισαν ένα χριστουγεννιάτικο έθιμο: κρέμονται δώρα στα «δέντρα παράδεισος» στο σπίτι, και ανάβοντας κεριά για να γιορτάσουν τη γέννηση του Ιησού Χριστού να διεκδικήσουν παράδεισο για την ανθρωπότητα.

Το σύγχρονο χριστουγεννιάτικο δέντρο προέρχονταν από τη Γερμανία, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και, στη συνέχεια, σταδιακά έγινε δημοφιλής στον κόσμο, μία από τις πιο διάσημο παραδόσεις των γιορτών των Χριστουγέννων. Συνήθως άτομα Βάλτε έναν αειθαλή όπως ένα δέντρο πεύκων, σε ένα σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους γύρω στα Χριστούγεννα και να διακοσμήσετε με τα Χριστουγεννιάτικα φώτα και πολύχρωμες διακοσμήσεις. Και να θέσει ένα αγγέλου ή ένα αστέρι στην κορυφή του δέντρου.

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένα αειθαλές δέντρο διακοσμημένο με κερί και διακοσμήσεις. Ως ένα από τα σημαντικά στοιχεία των Χριστουγέννων, σύγχρονα χριστουγεννιάτικα δέντρα προέρχονταν από τη Γερμανία, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και, στη συνέχεια, σταδιακά έγινε δημοφιλής στον κόσμο, μία από τις πιο διάσημο παραδόσεις των γιορτών των Χριστουγέννων.

Ένας μεγάλος αριθμός Γερμανών μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1830. Αυτοί οι άνθρωποι είναι καθολική και χριστιανική, ως επί το πλείστον διάσπαρτα στη Νέα Υόρκη και σε όλη την Αγγλία. Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους προσέλκυσε την προσοχή και απομιμήσεις των ντόπιων, και αργότερα το χριστουγεννιάτικο δέντρο έγινε δημοφιλής αμερικανική εκκλησιών και οικογένειες. Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε όλο τον κόσμο, ειδικά στην Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία, χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει γίνει η πιο ζωντανή, όμορφη διακόσμηση, διάστικτη με τα πολύχρωμα Χριστούγεννα, αλλά επίσης να συμβολίζει τη χαρά και την ελπίδα.

Η προέλευση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου έχει διάφορους θρύλους και ιστορίες. Ενσαρκώνω κάποια θρύλους του αγγελιοφόρος του Θεού, ως ένα μικρό αγόρι, μετά ψυχαγωγούνται από μια φτωχή οικογένεια, χριστουγεννιάτικο δέντρο θέσει ένα υποκατάστημα στο έδαφος, το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι γεμάτο δώρα και μερικοί λένε ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι για το καταφύγιο της Παναγίας το δέντρο χιόνι. Στην πραγματικότητα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο πληροί αυτές τις προϋποθέσεις: κωνοφόρα, αειθαλή, χριστουγεννιάτικο δέντρο στη μέση της Ευρώπης έχει μια κατανομή, δέντρο σχήμα να καταστήσει τριγωνικό. Δέντρα που πληροί αυτές τις προϋποθέσεις μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί ως «Χριστουγεννιάτικα δέντρα».


Quzhou Hanyin δώρο Facotry
Προσθήκη: No.35, Jiangdong District, πόλη Jiangshan, Zhejiang, Κίνα
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Κιν: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Επικοινωνίες
Bookmark us today!